Acı Haber Az Önce Geldi! Adliye'de Zehirlenen Taşeron İşçi Hayatını Kaybetti

İzmir Adliyesi'nde dün meydana gelen gaz kaçağı sebebiyle rahatsızlanan taşeron işçi Salih Ataoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. 

Acı Haber Az Önce Geldi! Adliye'de Zehirlenen Taşeron İşçi Hayatını Kaybetti

Adliye'deki yangın söndürme tüplerinin periyodik bakımı esnasında karbondioksit kaçağı meydana gelmesi sebebiyle rahatsızlanan 29 kişiden, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören 47 yaşındaki taşeron işçi Salih Ataoğlu'nun hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Ege Üniversitesi 'nden yapılan açıklamada, Ataoğlu'nun gazdan zehirlenmeye bağlı solunum ve doluşum yetmezliği sebebiyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

47 yaşında hayata gözlerini yuman Ataoğlu'nun cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, tedavisi sona eren bir kişinin de taburcu edildiği öğrenildi. 

OLAY

İzmir Adliyesi'nde dün öğle saatlerinde yangın söndürme tüplerinin periyodik bakımı esnasında gaz kaçağı yaşanmış, gazdan etkilenen vatandaşlar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı. Gazdan etkilenen 29 kişi olduğu belirtilmişti. Zehirlenenlerin 27'si taburcu edilmiş, 1 kişinin durumunun ağır olduğu belirtilmişti. Emniyet ve Valilik olayın herhangi bir sabotajdan dolayı meydana gelmediğini açıklamıştı. Hastaneye kaldırılanlardan 47 yaşındaki Ataoğlu'nun hayatını kaybettiği açıklandı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA