93 Kadını Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti! Kayıtlara En Büyük Seri Katil Olarak Geçti

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) 35 sene içerisinde 90'dan fazla kadını boğarak katlettiğini itiraf ede Samuel Little isimli mahkumun iddialarını doğrulayarak , bu kişinin ABD tarihinde en fazla cinayet işleyen seri katil olduğunu bildirdi.

93 Kadını Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti! Kayıtlara En Büyük Seri Katil Olarak Geçti

93 Kadını Boğarak Öldürdüğünü İtiraf Etti! Kayıtlara En Acımasız Seri Katil Olarak Geçti
 

2012 yılından bu yana California'da tutuklu bulunan 79 yaşındaki seri katil, geçtiğimiz sene 1970 ile 2005 yılları arasında farklı eyaletlerde toplam 93 kadını boğarak katlettiğini söylemişti. FBI tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, federal uzmanların Little isimli seri katilin tüm itiraflarına inandığı ve şimdiye kadar 50 cinayetin Little isimli cani tarafından gerçekleştiğini tespit ettiklerini açıkladı.

FBİ'ın daha önce yaptığı açıklamada Little tarafından katledilen kişilerin çoğunun aşırı dozda uyuşturucu , kaza ya da belirlenemeyen sebeplerle öldüğü açıklanmış, bazı kadınların cesetleri aradan yıllar geçmesine rağmen bulunamamıştı. Federal Soruşturma Bürosu, katledilen 30 kişinin Little tarafından cezaevinde çizilen renkli resimlerini de yayımladı. Yayınlanan resimlerde öldürülen kadınların büyük çoğunluğunun siyahi olduğu görülürken, FBI'ın videoya aldığı sorgulamada, Little isimli seri katil 1993 yılında boğarak katlettiği bir kadının cansız bedenini ıssız bir yerde nasıl yokuş aşağı attığını itiraf ediyor. Little'ın kayıtlarda, "Sonra tali bir yolda bir ses duydum, ceset hâlâ yuvarlanıyordu" dediği görülüyor.