9 Yaşındaki Sedanur Güzel'in Ölümüyle İlgili Flaş Gelişme!

Sedanur Güzel'in Katili kim, 9 yaşındaki Sedanur Güzel'i kim neden öldürdü, katil yakalandı mı? Milyonların ciğerini yakan korkunç olayla ilgili flaş gelişme.

9 Yaşındaki Sedanur Güzel'in Ölümüyle İlgili Flaş Gelişme!

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, Kars'ın Kağızman ilçesinde 16 Eylül'de kaybolmasından 7 gün sonra ölü vaziyette bulunan 9 yaşındaki Sedanur'un sahabet ölümüne ilişkin yayın yasağı kararı alındığını açıkladı.

Camgöz'ün açıklamasında "Sedanur Güzel'in ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı kararı alınmıştır.Yazılı ve görsel basın ile internet medyasında olaya iştirak etme şüphesi bulunan kişilerle ilgili birtakım bilgilerin yayınlandığının müşahade edildiği, bu durumun soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesine engel olduğu göz önüne alındığında, 5189 sayılı yasanın 3/2 maddesindeki koşulların oluştuğu anlaşıldığından, soruşturma tamamlanıncaya kadar soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel, eleştiri ve sosyal medya ile internet ortamında her türlü haber, röportaj ve benzeri yayınların yapılmasının yasaklanmasına karar verildi." ifadeleri yer aldı.

Diğer yandan minik Sedanur'un acılı annesi Hande Güzel ve babası Abdullah Güzel, köyde taziyeleri kabul ediyor. Hande güzel basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Çok acılıyım sesim çıkmıyor. Ben çocuğumun katilinin bir an önce bulunmasını istiyorum. Ortaya çıkartsınlar, ben kendi ellerimle ceza vereceğim.Eğer vermezlerse de idam istiyorum. Benim acım çok büyük. Sabah mezarlığa gittim Sedanur'u çağırdım gelmedi. Böyle bir şey görmedim, duymadım. Bütün Türkiye bizimle acılıdır, idam edilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Abdullah Güzel de katilin bir an önce bulunmasını istediğini, milleti mağdur eden böyle bir vahşeti daha önce görmediğini söyleyerek, "En yakın zamanda bu katilin bulunmasını istiyorum. Böyle milletin ciğerini yaktı, Allah onun belasını versin." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA