9 Gün Önce Kaybolan Minik Evrim Her Yerde Aranıyor

Tokat'ın Turhal ilçesi Yenisu köyü yaylasında babannesi Sati Atış'ın hayvanları suya götürmesi sırasında evde bırakılan, daha sonra bulunamayan Evrim'i arama çalışmaları sürüyor.

9 Gün Önce Kaybolan Minik Evrim Her Yerde Aranıyor

Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ın bulunması için başlatılan çalışmalara havanın kararması sebebiyle ara verildi.  Yenisu köyü yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz tarihinde hayvanları suya götürürken evde bıraktığı,  döndüğünde de bulamadığı minik Evrim'in bulunması için başlatılan çalışmalar bugün de devam etti.

Çalışmalar çerçevesinde Jandarma Arama Kurtarma ekipleri köy mezarlığı ile Kalebet Yazıtepe barajı ve yakınlarını, AFAD ekipleri Yenisu köyü ve köye yakın ormanlık alanları aradı. Çalışmalardan şimdiye kadar henüz bir sonuç alınamadı. Ekipler havanın kararması sebebiyle yarına kadar arama çalışmasına ara verdiler. Çalışmalara Ankara'dan getirilen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) arama köpeği Mavi de katılıyor.

AFAD ekipleri gün boyunca köy ve köye yakın ormanlık alanlarda çalıştı. İl Jandarma'ya bağlı komando ekipleriyse dağlık alanlarda arama çalışması yaptılar.