61-62-63-64-65 KPSS Alan Adaylar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir? (2018 Ortaöğretim)

Lise KPSS'den 61 üstü alan adaylar hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizi yazdık. İşte KPSS'den 61-65 arası puan alan adayların başvuru yapabileceği ilanlar.

61-62-63-64-65 KPSS Alan Adaylar Hangi Memur Alımlarına Başvurabilir? (2018 Ortaöğretim)

61-62-63-64-65 KPSS ile Memur Alımı Yapan Kurumlar (Hangi İlanlara Başvuru Yapılabilir?)

Lise KPSS 7 Ekim ‘de yapıldı ve KPSS sonuçları belli oldu. 2 yıl geçerli olacak Kamu Personeli Seçme Sınavı P94 puanını aldılar.

KPSS sonuçlarının açıklaması ile birlikte 61-65 arasında KPSS puanı alan adaylar bu puanla hangi memur alımlarına başvuru yapabileceğini, 61-62-63-64 ve 65 KPSS ile hangi kurumların kamu personeli alımı yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak 61-65 KPSS ile başvuru yapabileceğiniz memur alımlarına haberimizde yer verdik.

61-65 KPSS İLE ALIM YAPILAN MEMUR KADROLARI VE ALIM YAPAN KURUMLAR

61 ile 65 arasında puan alan adayların başvuru yapabileceği bazı ilanlar var. Özellikle belediyeler düşük KPSS alan adayların başvuru yapabileceği memur alım ilanları yayımlamakta. Zabıta, düz memur, itfaiye gibi kadrolarda 50-55-60-65 KPSS puanı şartı ile personel alımı yapmaktadır.

Belediyelerin yanı sıra MSB, DSİ, MTA, Cumhurbaşkanlığı, polisevleri, EGM, orduevleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil güvenlik Komutanlığı, Üniversiteler, İçişleri Bakanlığı, Tarım Bakanlığı, TCDD gibi kamu kurumları düşük KPSS ile memur alımı yapmaktadır.

İLANLAR BU SAYFADA OLACAK

Bu kurumların memur alım ilanları Kamubulteni.com ‘da olacak.  İlanlar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz olarak indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER