500 Kişilik Sürekli İşçi Alımı için 18 Bin Kişi Başvuru Yaptı

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, TTK 500 sürekli işçi alımı için şehir genelinde 18 binin üzerinde başvuru yapıldığını kamuoyu ile paylaştı.

500 Kişilik Sürekli İşçi Alımı için 18 Bin Kişi Başvuru Yaptı

Demirsu, TTK işçi alımıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, zonguldak için 350, Karabük için 50, Bartın için ise 100 işçi alımı için başvuru sürecinin 10 Mayıs 2019 tarihi itibariyle sonlandığını hatırlatarak, haftasonu yapılan çalışmaların sonucunda 18 bin 221 kişinin 500 kişilik sürekli işçi alımı için başvuru yaptığını, başvuru sonuçlarının kura çekimi ile netleşeceğini belirterek, 23 Mayıs'ta Spor salonunda noter huzurunda çekiliş yapılacağını, işçilerin böyle belirleneceğini duyurdu.

 Başvuru sürecine dair Demirsu, "Hafta sonu yapmış olduğumuz çalışma sonucu, Zonguldak için 18 bin 221 başvurunun olduğunu tespit ettik. Bugün başvuru listelerini TTK'ye teslim edeceğiz. Kura listeleri ve numaraları TTK'nin internet sayfasında yarın yayımlanacaktır. 23 Mayıs'ta Site Spor Salonu'nda önceden olduğu gibi aynı kriterlerle noter tarafından kuralar çekilecektir." ifadelerini kullandı.