50 KPSS ile Kadrolu Alıma Başvuru Sayısı Açıklandı

50 KPSS ile zabıta, itfaiye eri ve memur alımı yapılıyor. Belediyeden edinilen son dakika bilgilerine göre şimdiye kadar başvuru yapan aday sayısında rekor kırıldu.

50 KPSS ile Kadrolu Alıma Başvuru Sayısı Açıklandı

50 KPSS ile zabıta ve memur alımında başvuru sayısı açıklandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlarda, en az lise mezunu adaylar arasından toplamda 222 adet memur alımı yapılacağı bildirildi. İlanın yayımlanmasının ardından başvurular geçtiğimiz hafta Perşembe günü başladı. Başvurular başlayınca Belediyeye yoğun şekilde başvuru oldu.

Kamubulteni.com olarak takipçilerimize ulaştırdığımız ilana başvurular 12 Aralık tarihine kadar devam edecek. 

İşte başvuru kuyruklarından bazı görüntüler.

5 BİN BAŞVURU

Belediye kaynaklarından edinilen son dakika bilgilerine göre 222 memur alımı için şimdiye kadar toplamda 5 bin kişinin başvuru yaptığı bildirildi. Bugün bu bilgi alındı. Çarşamba gününe kadar bu sayının 10 bine yaklaşması bekleniyor. 

Alımda KPSS şartının 50 olması ve en az lise mezunu adaylar arasından alım yapılması, yoğun şekilde başvuru olmasını sağladı.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

Büyükşehir bünyesine  83 itfaiye eri ve 88 zabıta memuru, TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine ise çeşitli niteliklerde 14 mühendis, 2 kimyager, 5 tekniker, 8 teknisyen, 20 V.H.K.İ ve 2 memur olmak üzere toplamda 222 memur alımı yapılıyor.

Zabıta ve itfaiye eri alımı için TIKLAYIN

Memur, Teknisyen, Mühendis, VHKİ kadrolarına yapılan personel alımı için TIKLAYIN

YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN;

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN