4 Yaşındaki İkizlerin Çakmakla Oyunu Korkunç Bitti

Denizli'de 4 yaşındaki ikizlerin çakmakla oyunu ölümle sonlandı.

4 Yaşındaki İkizlerin Çakmakla Oyunu Korkunç Bitti

Çocuklardan biri yanarak feci şekilde can verirken, diğer çocuk ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.  Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında yaşandı.

8 katlı binanın en üst katında yaşanan olayda, iddialara göre anneanneleri Fatma K. ile yaşayan Raziye K'nın 4 yaşındaki ikiz çocukları Mustafa Emir Ö. ve Sefa Mustafa Ö. yakınlarının bir anlık boşluğundan faydalanarak çakmakla oynamaya koyuldular. Çakmakla odada yangın çıkaran çocuklar kaçmaya çalıştı, fakat feci şekilde yaralandılar. Anne Fatma K. çocuklardan Sefa Mustafa'yı evden çıkarmayı başarırken, Mustafa Emir Ö.'ye ulaşamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına hızlı bir şekilde müdahele etti.

Yakınlarının küçük çocuklardan birisini evde olduğunu belirtmesi üzerine evde detaylı inceleme yapan ekipler, minik çocuğun cansız bedenini odadaki ranzanın altında buldu. Olayda yaralı olarak kurtarılan ve dumandan etkilenen 4 yaşındaki Sefa Mustafa Ö., ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken, talihsiz çocuğun da hayatı tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA