4 Şehidimizin Olduğu Helikopter Kazasıyla İlgili Kahreden Detay : Apartmana Çarpmamak İçin

Son Dakika: İstanbul Sancaktepe'de meydana gelen askeri helikopter kazasına ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaşıyor.

4 Şehidimizin Olduğu Helikopter Kazasıyla İlgili Kahreden Detay : Apartmana Çarpmamak İçin

İstanbul Sancaktepe'de meydana gelen askeri helikopter kazasına ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaşıyor. İstanbul Sancaktepe'de askeri helikopter, binaların arasına düştü. İstanbul Valisi Yerlikaya, "Samandıra'da eğitim uçuşu yapan askeri helikopterimiz bilinemeyen sebepten dolayı düşmüştür. 4 şehidimiz, 1 yaralımız var." demişti.

Kazanın görgü tanıkları, askeri helikopterin binaya düşmemek için manevra yaptığını, manevranın ardından helikopterin toplanamayarak düştüğünü bildiriyor. 

Önce Bina Çatısına Çarpmış

Kazanın görgü tanıkları, helikopterin önce bölgedeki bir binanın çatısına çarptığını, daha sonra hızla manevra yaparak sokağa düştüğünü söylüyor. Bir çok vatandaş "Askeri helikopterin binaya düşeceğini sandık fakat son anda manevra yaparak sokağa düştü." açıklamaları yapıyor.

Milli Savunma Bakanı Akar Bölgeye Gidiyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, askeri helikopter kazasının meydana geldiği İstanbul Sancaktepe Sarıgazi Mahalllesi'ne gidiyor.