21 Yaşındaki Alkollü Kadın Dehşet Saçtı

Antalya'da polisin dur ihtarına uymayarak aralarında ekip aracının da bulunduğu 5 araca çarpan 21 yaşındaki Rüya E.'nin 2.40 promil alkollü olduğu tespit edildi.

21 Yaşındaki Alkollü Kadın Dehşet Saçtı

21 Yaşındaki Alkollü Kadın Dehşet Saçtı

Antalya'da polisin dur ihtarına uymayarak aralarında ekip aracının da bulunduğu 5 araca çarpan 21 yaşındaki Rüya E.'nin 2.40 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kendisini aracına kitleyerek polislere zor anlar yaşatan kadın, sıcaktan bunalarak aracından çıkarken, götürüldüğü hastane de de olay çıkararak kaçmaya çalıştı.

Rüya E. isimli kadın, polisteki ilk ifadesinde 5 araca çarpmadığını, onları sadece öptüğünü söyledi. Olay akşam saatlerinde Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Kontrolsüz araç kullanan bir aracın bir otomobile çarptıktan sorna kaçtığı ihbarı üzerine polis ekipleri bölgede inceleme başlattı.

Kısa sürede aracın 21 yaşındaki Rüya E.'ye ait olduğunu belirleyen polis ekipleri, kadını durdurmaya çalışsa da , alkollü kadın dur ihtarına uymayarak diğer araçlara da çarptı. 15 kilometre süren kovalamacının sonunda yakalanan kadın, hastaneye götürüldüğünde de olay çıkardı. Sağlık muayenesinin ardından polise ifade veren Rüya E., "ben hiç bir araca çarpmadım, onları az öptüm" dedi.