2018 Kurban Bayramı Emekli İkramiyeleri için Tarih Belli Oluyor

Emekli vatandaşları yakından ilgilendiren düzenleme geçtiğimiz aylarda hayata geçmiş, emeklilere dini bayramlar öncesinde 1000 TL tutarında emekli ikramiyesi verilmesine karar verilmişti. Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyelerin hangi tarihlerde yatacağı şimdiden merak edilir oldu. İşte tahmini tarihler...

2018 Kurban Bayramı Emekli İkramiyeleri için Tarih Belli Oluyor

2018 Kurban Bayramı İkramiyesi için Tarih Netleşiyor

Emeklilerin gözü kulağı hükümetten gelecek haberde. Kurban Bayramı ikramiyeleri için geri sayım sona eriyor. 2018 yılı kurban bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri hangi tarihlerde yapılır, ödemeler yine 1000 TL mi olacak, ödemeler bayram sonuna aksar mı? gibi soruların yanıtı kamubulteni.com adresinde.
 

2018 Kurban Bayramı'nda emeklilere Ramazan Bayramında olduğu gibi ikramiye verilecek. 24 Haziran 2018 Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde hükümet emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramlarında 1000 TL tutarında ikramiye vaadinde bulunmuş, seçim öncesi Ramazan Bayramı'nda ilk ikramiyeler hesaplara yatmıştı.

Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda da emeklilere bundan Milanobet sonraki tüm dini bayramlarda olacağı gibi ikramiye ödemesi yapılacak.  2018 Kurban Bayramı ikramiyesi hangi tarihte ödenecek? gibi sorular emekliler tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Ramazan Bayramından önce hesaplara yatan ikramiyelerin, Kurban Bayramında da benzer şekilde hesaplara yatması bekleniyor. Emekliler, Kurban Bayramı'nın arefesinde yani 20 Ağustos 2018 tarihinde ikramiyeleri alması bekleniyor. En geç ödeme tarihi 20 Ağustos 2018 olarak öngörülüyor.

Fakat Ramazan Bayramı'nın aksine Kurban Bayramında vatandaşların giderlerinin daha yoğun olduğu gözlemlenerek bayramdan 1-2 hafta önce ödemelerin yapılması da söz konusu olabilir.  Kurban Bayramı 21 Ağustos'ta başlıyor.

Bayram Takvimi şu şekilde : 

KAMUBULTENİ.COM -  ANKARA