2018 Jandarma Asayiş Uzman ,Alımı İçin Yeni Gelişmeler !

Yeni dönem Jandarma asayiş uzman erbaş alımı için yeni gelişmeler yaşandı. Önceki gün Jandarma Astsubay alımı hakkında bir açıklama geldi. Peki uzman erbaş alımı için açıklama ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde.

2018 Jandarma Asayiş Uzman ,Alımı İçin Yeni Gelişmeler !

Yeni Jandarma alımı için önceki gün bir açıklama geldi.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 'nde önceki gün mezuniyet töreni yapıldı. mezuniyet törenine konuşan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanı Tuğgeneral Alkan, yeni dönem Jandarma Astsubay alımı için açıklama yaptı. Alım tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermeyen Tuğgeneral Alkan, 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde akademide toplam 4 bin 272 öğrencinin eğitim gördüğünü ve yeni dönemde de bu civarda bir alım yapacaklarını söyledi. Astsubay müjdesinin ardından uzman erbaş alımı müjdesinin de bugünlerde gelmesi bekleniyor. Açıklama gelir gelmez bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Bu açıklamanın ardından Jandarma uzman erbaş asayiş sınıfı alımı için de müjde beklenmeye başladı. Ancak hala resmi bir açıklama gelmedi.

EĞİTİM MERKEZLERİ HAZIR

Asayiş sınıfı uzman erbaş alımı için eğitim merkezleri hazır. Edindiğimiz bilgilere göre bu yılın kalan günlerinde 10 bine yakın alım yapılması, önümüzdeki yıl da 20 binden fazla alım yapılması beklenen Jandarma uzman erbaş alımı için eğitim merkezleri hazır.

TALİMAT VERİLDİ

Trafik kanunu önceki gün Resmi Gazete 'de yayımlandı ve trafikte sıkı denetimler yüksek cezalar dönemi başladı. Asayiş uzman erbaşlar, trafik denetimlerinde artık önemli bir yere sahip. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Jandarma 'nın trafik denetlemelerine aktif şekilde katıldığını dile getirdi. Bu nedenle ciddi şekilde personel eksiği olduğu ve yakın zamanda bu eksiğin gierilmesi için talimatın verildiği öğrenildi.

İLAN TARİHİ

Asayiş uzman erbaş alımı için bize en çok meraj tarih konusunda geliyor. Ancak Ne İçişleri Bakanlığı ne de Jandarma Genel Komutanlığı bu konuda bir açıklama yapmadı. Açıklama gelir gelmez bildirim alarak haberdar olmak için aşağıdaki platformlardan kamubulteni.com 'u takip edin

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER