18 Yıldır Boşanmak için Çaba Sarf Ediyor

İzmir'de 1990 yılında Mehmet Görür ile dünya evine giren 46 yaşındaki Hülya Görür, 18 yıldır görmediği eşinden boşanmak istiyor fakat Almanya'da yaşayan eşinin adres tespitini yapamadığı için boşanamıyor.

18 Yıldır Boşanmak için Çaba Sarf Ediyor

18 Yıldır Boşanmak için Çaba Sarf Ediyor

İzmir'de 1990 yılında Mehmet Görür ile evlenen 46 yaşındaki Hülya Görür, 18 yıldır görmediği eşinden boşanmak istiyor fakat eşinin adresini bulamadığı için boşanamıyor.

26 yaşındaki engelli oğluna hem anne hem de baba olan Görür, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben artık bu adamın soy adını taşımak istemiyorum. Neredeyse 30 yıllık evliliğimizde 14 ay beraber yaşayabildik. Aradan yıllar geçti, 30 yıllık kocamı görsem tanıyamam" şeklinde konuştu. 1989 yılında Almanya'dan İzmir'e tatile gelen eşiyle tanıştığını daha sonra 1990 yılında sevdiği adamla evlendiğini söyleyen Hülya Görür, daha sonra Mehmet Görür'ün Almanya'ya döndüğünü, 6 ay sonra da eşinin yanına gittiğini söyledi. 8 ay Almanya'da yaşayan çift, Türkiye'ye tatile geldiklerinde tartıştıklarında Mehmet Görür eşine haber vermeden Almanya'ya döndü. Bir süre sonra ailelerin araya girmesiyle barışan çift daha sonra tekrar tartışmalar yaşadı ve ayrılma noktasına geldi. 2000 yılında eşinden boşanmak için dava açtığını söyleyen Hülya Görür, "Son celsede eşim tekrar Türkiye'ye geldi ve barışmak istedi. Çocuğumun isteği üzerine onunla yine barıştım. Barıştan sonra bir sene boyunca bizi Almanya'ya götüreceğine dair oyaladı. 2001 yılında ise oğlum büyük bir kaza geçirerek engelli kaldı. Kaza sonrası sadece 9 ay bizimle ilgilendi. Çok büyük sorunlar yaşadım ama 9 ay sonra hiçbir şekilde aramadı. En son geldiğinde fuara gitmiştik, fotoğraf çektirmiştik. O son fotoğraf oldu. 18 yıldır eşimi görmedim" dedi.