15 TL için 88 Yaşındaki Kadını Öldürmüştü! Cezası Belli Oldu

Eskişehir'de 15 lira borç istediği ev sahibinin kendisine olumsuz yanıt vermesi üzerine çılgına dönen, başına tuğla vurarak ev sahibi yaşlı kadını katlettiği iddiasıyla yargılanan sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

15 TL için 88 Yaşındaki Kadını Öldürmüştü! Cezası Belli Oldu

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık 27 yaşındaki Barış Can İlgicioğlu , maktul 88 yaşındaki Meliha Yiğitoğlu'nun yakınları ile tarafların avukatları katıldı. Sanık son savunmasında , cinayetten dolayı mağdur odluğunu, bugüne kadar hiç bir suç işlemediğini, bir anlık gaflet neticesinde bu durumun ortaya çıktığını söyledi.

İlgicioğlu, "Bugüne kadar hiç suç işlemedim. Bir anlık gafletti. Çok pişmanım." şeklinde konuşurken, mahkeme heyeti, sanık İlgicioğlu'na 'Kasten adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.  Olay 2014 yılında meydana gelmişti. Kırmızı Tprak Mahallesi Aslan Sokak'taki evde kiracı olarak oturan şahıs, 14 Mayıs günü ev sahibi Yiğitoğlu'ndan 15 TL borç para istemiş, olumsuz yanıt alınca yaşlı kadının kafasına 3 defa tuğlayla vurarak ölümüne neden olmuştu.

Gözaltına alınan şahıs kısa süre sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Eskişehir haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA