15 Temmuz'da Eşi ve Oğlu Şehit Olan Olçok'tan İmamoğlu'na 'Hayırlı Olsun'

15 Temmuz hain işgal girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u şehit veren Nihal Olçok, İBB Belediye Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederek kendisi için dua edeceğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden 'Yeni İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu, herkese, herşeye hayra vesile olsun. Sizi tebrik ederim ve bu başarının sizi sarhoş etmemesi için dua edeceğimi bilmenizi istiyorum. Bu sözüm alkol ile ilgili değil Çünkü zahir sarhoşluk, batın sarhoşluk gibi değildir vessel

15 Temmuz'da Eşi ve Oğlu Şehit Olan Olçok'tan İmamoğlu'na 'Hayırlı Olsun'

15 Temmuz'da Eşi ve Oğlu Şehit Olan Olçok'tan İmamoğlu'na 'Hayırlı Olsun'

15 Temmuz hain işgal girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u şehit veren Nihal Olçok, İBB Belediye Başkanlığı için Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederek kendisi için dua edeceğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden 'Yeni İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu, herkese, herşeye hayra vesile olsun. Sizi tebrik ederim ve bu başarının sizi sarhoş etmemesi için dua edeceğimi bilmenizi istiyorum. Bu sözüm alkol ile ilgili değil Çünkü zahir sarhoşluk, batın sarhoşluk gibi değildir vesselam' dedi.

Geçtiğimiz günlerde de sert açıklamalarıyla gündeme gelen Olçok, Fetullahçı terör örgütünün bir dönem içerisinde yer aldığını itiraf ettiğini söyleyen Rixos otellerinin sahibi Fettah Tamince'nin serbest kalmasına tepki göstermiş, 'Kaça sattınız 250 şehidi, değdi mi , aldığınız verdiklerinize' demişti.