10 Yaşındaki Çocuk Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde 10 yaşındaki bir çocuk, kendisini dövdüğü ve küfür ettiğini iddia ettiği komşusunu pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

10 Yaşındaki Çocuk Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı!

Yüreğir'in Karataş Yolu Caddesi'nde M.F.K. isimli 10 yaşındaki çocuk ile Ali G. isimli komşusu arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmadan sonra evine giden M.F.K. , yanına aldığı pompalı tüfekle tekrar Ali G.'nin bulunduğu yere gitti ve tüfeği doğrultup ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Ali G. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahelesi yapılan Ali G. daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Ali G.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, bu esnada eve kaçtığı öğrenilen 10 yaşındaki çocuğun ailesi ile gözaltı işlemi için eve giden polis ekipleri arasında arbede yaşandı.

Olay ve olaydan sonra yaşanan Tümbet arbedeyle ilgili M.F.K. isimli çocuk ile birlikte yakını olduğu belirtilen 2 kişi daha gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA