10 Milyon Param Olsa Şarkıcılığı Bırakırım Diyen İrem Derici'ye Para Yağmuru

10 milyon TL param olsa şarkıcılığı bırakırım diyen İrem Derici İBAN paylaştı. Derici'nin bu paylaşımı sonrası kısa sürede yüklü miktarda para gönderildi.

10 Milyon Param Olsa Şarkıcılığı Bırakırım Diyen İrem Derici'ye Para Yağmuru

10 milyon TL param olsa şarkıcılığı bırakırım diyen İrem Derici'ye para yağdı.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok sektörde işler durma noktasına geldi. Bu sektörlerden biri de eğlence sektörü oldu. Birçok şarkıcı, konserlerine ara vermek zorunda kaldı. Eğlence mekanları kapatıldı. 

Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş ’ın sosyal meyda platformu Instagram üzerinde  yaptığı canlı yayına,  önceki akşam İrem Derici katıldı.

İBAN VERDİ

Ünlü şarkıcı İrem Derici, konuk olduğu canlı yayında dikkat çeken açıklamada bulundu. Derici, “10 milyon liram olsa müziği bırakırım.” sözleri hatırlatıldı ve Derici canlı yayında İBAN verdi.

“Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım.” diyerek hesap numarasını veren İrem Derici bugün bir açıklama daha yaptı. 

TELEFON KİTLENDİ

İrem Derici, yayını izleyenlerin hesabına para göndermeye başlaması üzerine yaşadığı şaşkınlığı “Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum?” sözleriyle dile getirdi.

İrem Derici yaptığı açıklamada gelen paraları sokak hayvanlarına bağışlayacağını söyledi.