10 Bin POMEM Polis Alımı İlan Tarihi İçin Yeni İddia

23. dönem POMEM 10 bin polis alımı için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada dolaşan iddiada polis alımı için ilan tarihi verildi.

10 Bin POMEM Polis Alımı İlan Tarihi İçin Yeni İddia

10 bin polis alımı için sabırsız bekleyiş devam ediyor.

23. dönem POMEM kapsamında Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde polis memuru olarak eğitilmek üzere 10 bin adet öğrenci alımı yapılacak. Ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından KPSS puanına göre yapılacak polis alımı için yüz bine yakın aday sabırsız şekilde beklemeye devam ediyor. Polis alımını bekleyen adaylar KAMUBULTENİ.COM mobil uygulamasını indiriyor. Polis, PÖH, JÖH, astsubay, subay, uzman erbaş ve tüm memur alımları kamubulteni'nde. Siz de mobil uygulamamızı indirin ve polis alımı ilanı geldiği anda bildirim alarak haberdar olun.

Önceki günden bu yana sosyal medya üzerinde 23. dönem POMEM ilanının bugün yayımlanacağı iddia ediliyor. Söz konusu iddiada ilannın bugün yayımlanacağı ve başvuruların da 1 Ekim tarihinde başlayacak 14 Ekim tarihine kadar alınacağına yer verildi. Bu iddia resmi kaynaklardan henüz doğrulanmadı.

SÜLEYMAN SOYLU EYLÜL'DE ALIM OLACAK DEMİŞTİ

18 Nisan tarihinde katıldığı programda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 bin polis alımının Eylül ayında yapılacağını söylemişti. Bakan Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Eylül ayında bir 10 bin polis daha alacağız. Oradan da göndereceğiz. Jandarma asayiş için 25 bin alımımız var. Bekçi alımımızda da ne kadar alacağımızı belirtmiştik. Olayların aydınlatılma oranlarında ise yüzde12 artış var. "

Bu açıklamaya bakacak olursak 2 gün içinde ilanın yayımlanması gerekiyor. 

POLİS AKADEMİSİNDE İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLUN

İlan yayımlandı mı yayımlanmadı mı diye merak etmenize gerek yok. Mobil uygulamamızı indirin , ilan geldiği anda bildirim alarak haberiniz olsun.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER