Fenerbahçe'ye Dünyaca Ünlü Süper Yıldız! İlk Görüşme Olumlu Geçti

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Pedro ile İngiltere'de bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi. Comolli-Pedro görüşmesinin ilkinin olumlu geçtiği öğrenildi.

Fenerbahçe'ye Dünyaca Ünlü Süper Yıldız! İlk Görüşme Olumlu Geçti

Süper lig'de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, önümüzdeki sezona daha güçlü girmek için şimdiden hazırlıklara başladı. Finansal Fairplay anlaşmasına takılmak istemeyen yönetim sezon sonunda sözleşmesi sona erecek yıldız futbolcularla şimdiden görüşerek anlaşma sağlama niyetinde.

Bu kapsamda Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Chelsea ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Pedro ile görüşmek için İngiltere'ye gitti. 32 yaşındaki İspanyol futbolcu ile İngiltere'de bir araya gelen Comolli'nin burada fikir alışverişinde bulunduğu, ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve ispanyol yıldızın Fenerbahçe'ye sıcak baktığı belirtildi.

Pedro ile Ocak ayında Comolli'nin resmi görüşme yapacağı, bu görüşmeye İspanyol oyuncunun menajerinin de katılacağı iddia edildi. Kariyerinde Barcelona'daki futboluyla göz dolduran Pedro, Chelsea'da 5 sezondur forma giyiyor. Yıldız oyuncu bu sezon Chelsea'de 8 resmi maça çıkabildi.