Fenerbahçe'den Gustavo ve Rafinha Bombası-İşte En Güzel Golleri

Fenerbahçe 'den iki transfer bombası. Fenerbahçe Barcelona 'da forma giyen Rafinha ile ilgilenirken , Marsilya 'da forma giyen Gustavo ile de sona gelindiği belirtildi.

Fenerbahçe'den Gustavo ve Rafinha Bombası-İşte En Güzel Golleri

Son dakika : Fenerbahçe 'den iki bomba transfer atağı.

Sezona 5-0 'lık Gaişehir galibiyeti ile başlayan Fenerbahçe , transfer döneminin de en hareketli takımlarındandı. Sarı lacivertli ekipte sular durulmuyor. Son haberlere göre Fenerbahçe Barcelona 'da forma giyen Rafinha ve Marsilya 'da forma giyen Luiz Gustavo ile ilgileniyor. 

GUSTAVO TRANSFERİ

Ön libero eksiğini tamamlamak için uzun süredir çalışmalar yürüten Fenerbahçe, Marsilyalı Luiz Gustavo'yu kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertli ekip, Fransız ekibini ikna edememişti.

Sarı lacivertli yönetim, teknik direktör Ersun Yanal 'ın ısrarı üzerine Marsilya'ya yeni bir teklif sundu.

Brezilyalı  ön liberyo oyuncusuyla her konuda anlaşan yönetim, Fransızlara 4 milyon euro bu sezon, 1.5 milyon euro önümüzdeki sezon artı 500 bin euro bonus olmak üzere toplam 6 milyon euro teklif etti.

İşte Gustavo 'nun performansı ve en iyi golleri ile hareketleri:

RAFİNHA TRANSFERİ

Çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, menajeri şu anda Türkiye'de bulunan Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı ile anlaşma noktasına geldi.

Anlaşmanın son aşamaya geldiği belirtilirken, oyuncunun menajerinin de transferi bitirmek adına Türkiye'de bulunduğu aktarılıyor.

Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre; Fenerbahçe, Barcelona'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Rafinha'yı kadrosuna katmak üzere.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA