Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Faiz İndirimleri Bekleniyor

Ziraat Bankası'nın konut kredisi kampanyaları son zamanlarda büyük ilgi görürken, Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimi kararının ardından, özellikle inşaat sektörü temsilcileri konut kredileri konusunda kamu bankalarınca yapılacak indirimlere kitlenmiş durumdalar.En uygun konut kredisi faizi sunan bankalar ve diğer detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi Faiz İndirimleri Bekleniyor

Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi İndirimleri Bekleniyor

Ziraat Bankası'nın konut kredisi kampanyaları son zamanlarda büyük ilgi görürken, Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimi kararının ardından, özellikle inşaat sektörü temsilcileri konut kredileri konusunda kamu bankalarınca yapılacak indirimlere kitlenmiş durumdalar.

Akbank ve Vakıfbank'ın konut kredisi faiz indirim kararlarının ardından hareketlenen piyasaya diğer faktörlerin de girmesi ve kredi faizleri konusunda vatandaşın ve sektörün nefes alabileceği bir ortam oluşması bekleniyor. An itibariyle konut kredisi konusunda en uygun faiz oranlı kampanya Vakıfbank'ın Sarıpanjur konut kredisi kampanyası olurken, Akbank'ın konut kredisi indirimi yaparak, en uygun kredi veren bankalar sıralamasında 2. sıraya yükseldi. Ziraat bankası ise aylık %1.50 oranla konut kredisi veriyor. Yakın tarihte diğer bankaların da indirime gitmesi ve konut kredisi taleplerinin de ivme kazanması bekleniyor. Enuygun isimli internet sayfasında yer alan verilere göre bankaların kredi faiz oranları ve maksimum vade seçenekleri aşağıdaki gibi oldu:

SEKTÖR TEMSİLCİLERİ BANKALARIN KREDİ KAMPANYALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Özellikle inşaat sektörünün uzun zamandır beklediği kredi kampanyalarının kısa sürede hayata geçmesi bekleniyor. Kamu bülteni'ne konuşan sektör temsilcileri, Merkez Bankası kararının piyasalara olumlu yansımasını beklediklerini, yaklaşık 1 yıldır sektörün adeta kan ağladığını, inşaat sektörüne yapılacak her türlü teşvikin ülkenin büyüme rakamlarına ve istihdamına doğrudan etki sağlayacağını vurguladı. 

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Kredi faizleriyle ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Yeni gelişmeleri takip etmek son dakika ekonomi haberleri, iş fırsatları ve çok daha fazlasını mobil cihazınıza bildirim olarak ücretsiz almak için TIKLAYIN ve İNDİRİN.