Ziraat Bankası'nın Yüzde 0.99 Faiz ile Konut Kredisi Kampanyası Devam Ediyor

Ziraat Bankası'nın düşük faizli konut kredisi için başvurular devam ediyor. Ziraat Bankası'nın resmi internet sayfasından konut kredisi kampanyalarına ve faiz oranlarına bakmak mümkün.

Ziraat Bankası'nın Yüzde 0.99 Faiz ile Konut Kredisi Kampanyası Devam Ediyor

Ziraat Bankası'nın konut kredisi kampanyasına başvurular devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda art arda yapılan duyurular neticesinde konut kredilerinde artan faizlerde indirime gidilmiş, konut kredisi faizi indirimi yapan kamu bankalarını özel sektör de takip etmişti. Artan konut kredisi taleplerinin ardından konut fiyatlarında da artış görülmesi vatandaşların tepkisini çekse de düşük faizli konut kredilerine rağbet devam ediyor.

Ziraat Bankası'nın konut kredisi sayfası üzerinden konut kredi paketleri takip edilip buradan talep edilen konut kredisine göre vade oranları belirlenerek geri ödeme görüntülenebiliyor. Ziraat Bankası'nın an itibariyle "Emeklinin artısı konut kredisi 1" , "emeklinin artısı konut kredisi 1 milyon ve üzeri" , "emeklinin artısı konut kredisi 500 bin ve 1 milyon tl arası" , " konut ürün paketi", "konut kredisi" gibi kampanyaları bulunuyor. 240 bin TL konut kredisi çekmek isteyen ziraat bankası müşterileri aylık 0.99 faiz oranı ve 180 ay vade ile aylık 2 bin 861 TL'lik bir aylık ödeme ile karşılaşıyor. Senelik maliyet oranı ise %12.7161 civarında kalıyor. Konut kredisi kampanyalarına dair detaylar şubelerden öğrenilebiliyor.

Konut kredisi hesaplama aracı sayfasında, "Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz. Özel kampanyalarımız için şubelerimize başvurabilirsiniz." ifadeleri yer alırken, https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama/konut-kredisi sayfası üzerinden ödeme planı da kontrol edilebiliyor.