TOKİ İstanbul Kura Sonuç Sorgulama Sayfası ve Sıralı Liste

Son dakika haberi: TOKİ İstanbul Silivri, Başakşehir, Tuzla kura sonuçları açıklanmaya başladı. İşte kura sorgulama sayfası.

TOKİ İstanbul Kura Sonuç Sorgulama Sayfası ve Sıralı Liste

TOKİ kura sonuçları açıklanmaya başladı.

TOKİ Tuzla Başakşehir, Silivri kura çekimi sonuçları açıklanmaya başladı. Yüz binlerce kişinin başvuru yaptığı TOKİ konut kuralarında çekilişler gerçekleşmeye başladı ve sonuçlar kamuoyuna duyurulmaya başlandı. 

Toplu Konut İdaresi 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda başvuruyu almıştı. Nisan ayının son günlerine kadar alınan başvuruların ardından kura sonuçları araştırılmaya başlando.  5 projedeki 6 bin 300 konuta 318 bin 511 başvuru oldu ve başvuru yapan vatandaşlar kura çekiminin gerçekleşmesini ve sonuçlarını beklemeye başladı. Edinilen son dakika bilgilerine göre TOKİ konutları için kuralar haziran ayı sonu ve temmuz ayı başında olacak.

TOKİ 'DEN AÇIKLAMA

TOKİ 'den kuralarla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

"50.000 Sosyal konut kampanyası kapsamında yer alan İstanbul Başakşehir Ayazma Projesinde 2+1 nitelikli 200 adet ve 3+1 nitelikli 111 adet olmak üzere toplam 311 adet konut için başvuru alınmıştır. Ancak, söz konusu proje 2+1 nitelikli 162 adet ve 3+1 nitelikli 88 adet olmak üzere toplam 250 adet konut olarak revize edilmiş olup, 2 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek kurada bu konut adetleri esas alınacaktır."

KURA SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN