TOKİ'den 4 Şehirde En Az 70 Bin TL'ye Konut-Son Başvuru 30 Temmuz 2019

TOKİ 'den v almak isteyen vatandaşlar için bir son dakika uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda 30 Temmuz tarihinde 4 şehirde konutlar için açık arttırma yapılacağı ve başvuruların 30 Temmuz 'a kadar devam edeceğine yer verildi. İşte TOKİ başvuru detayları ve başvuru için istenen evraklar ve son bilgiler.

TOKİ'den 4 Şehirde En Az 70 Bin TL'ye Konut-Son Başvuru 30 Temmuz 2019

TOKİ 'den son dakika açıklaması.

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için TOKİ 'den bir son dakika uyarısı geldi. TOKİ resmi sayfasından yapılan uyarıda 30 Temmuz 2019 günü birçok şehirde açık arttırma ile konut satışı olacağına yer verildi. 

AÇIK ARTTIRMA YÖNTEMİ İLE KONUT SATIŞI YAPILACAK ŞEHİRLER

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada açık arttırma yöntemi ile İstanbul, Manisa, Balıkesir ve Bursa ’da toplamda  267 konutun  satışa sunulacağına yer verildi. 

AÇIK ARTTIRMA TARİHİ ve YERİ

Açık artırma 30 Temmuz 2019 Salı günü TOKİ ’nin İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu ve Balıkesir Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 13.00 ’de yapılacak. Açık artırmaya internet üzerinden de (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

İSTANBUL 'DA 117 KONUT SATILACAK

TOKİ tarafından yapılan açıklamada,  İstanbul’da açık artırma yöntemi ile 117 konutun satışa sunulacağına yer verildi. Konutlar 2+1 ve 3+1 ile 4+1 konutlardan oluşuyor. 

Alıcılar İstanbul’daki konutlara yüzde 40, yüzde 50 peşin 96 ve 120 ay vade seçenekleri ile sahip olabilecekler.

BURSA 'DA 36 KONUT SATILACAK

Bursa ’da ise 10 ’u İznik ’te, 4 ’ü Orhangazi ’de, 21 ’i Osmangazi ’de ve biri de Hamitler ’de olmak üzere toplamda 36 konutun satışa sunulacağına yer verildi. 

İ2+1,3+1 ve 4+1  konutlar , yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacak konutlar alıcılarına hemen teslim edilecek.

DİĞER İLLER

Bu illerin yanı sıra Balıkesir ’de 64, Manisa Yunusemre’de 50 konut da açık artırma ile satılacak. Alıcalar, Balıkesir’deki konutlar yüzde 50 peşin 60 ay vade, Manisa’daki konutlara yüzde 40, yüzde 50 peşin 96 ve 120 ay vade seçenekleriyle sahip olabilecekler.

BAŞVURU

Bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru yapılabilecektir.

EN UCUZU 70 BİN

Açık arttırmaya sunulacak konutlara baktığımızda en ucuz konutların Balıkesir 'de 70.687 TL 'den başladığı görüldü. 

Satış Listesi İçin Tıklayın

TOKİ 'NİN YENİ KONUT DUYURULARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN