Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde: 347 TL Taksitle 24 Şehirde Ev

Toki 'den 24 farklı şehirde ev kampanyası. Ayda 347 TL 'den başlayan taksitlerle vatandaşlara ev sahibi olma fırsatı. İşte TOKİ kampanyası.

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde: 347 TL Taksitle 24 Şehirde Ev

TOKİ 'den 24 şehirde ucuza konut.

Ev almak isteyen vatandaşların en çok araştırdığı konuların başında TOKİ 'nin kampanyaları yer alıyor. TOKİ , ucuza fiyatlarla taksitle vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. 

EN BÜYÜK VE BOŞA GİDER

Ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşların en büyük ve her ay sabit gideri kira. Her ay yüksek miktarda kira veren vatandaşlar ev sahibi olmak , artık kira derdinden kurtulmak istiyor. Kredi faiz oranlarının düşmesi nedeniyle bankalara müracaat eden ancak kendisine kredi çıkmayan vatandaşlar da TOKİ'ye müracaat ediyor. 

24 ŞEHİRDE KONUT

TOKİ , 24 farklı şehirde açık arttırma ve kura yöntemi ile vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Toplamda  bin 936 konut için başvurular devam ediyor. Evlerin fiyatlarına baktığımızda en ucuz evin 83 bin TL 'den satışa sunulduğuna yer verildi. Peşinat sonrası 240 aya kadar vade ile kalan para ödeniyor. Her ay 347 TL taksit ödemesi yapan vatandaşlar , 240 ayın sonunda TOKİ 'den ev sahibi oluyor. 

En fazla konut satışı yapan şehirler ve sayıları şıu şekilde;

  • Balıkesir 252,
  • Bolu Mudurnu 246,
  • Hatay 227,
  • Ankara Kuzeykent 212,
  • Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç 195
  • Kırşehir’de 53,
  • Konya’da 2

PEŞİNAT ŞART

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar öncelikle peşinat verecek. Daha önce TOKİ 'den konut almamıuş veya konut kredisi kullanmamış 25 yaşını doldurmuş vatandaşların başvuru yapabileceği vatandaşların, il sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet etmesi veya il nüfusuna kayıtlı olması ile aylık hane halkı gelirinin en fazla net 5 bin 500 lira olması isteniyor.

Ev almak isteyen vatandaşlara 240 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır. 

Peşinat sonrası vatandaşlar vadeye göre taksit ödemesi yapacak. Başvuru Ziraat ve Halkbankası 'na yapılacak.

TÜM KREDİ DESTEKLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA