Berat Albayrak'tan Asgari Ücretliye Konut Kredisi Müjdesi

Asgari ücretli vatandaşları, emeklileri ve dar gelirli vatandaşları ilgilendiren bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Albayrak TOKİ'den konut müjdesi verdi.

Berat Albayrak'tan Asgari Ücretliye Konut Kredisi Müjdesi

Son dakika haberi: Asgari ücretliye ve dar gelirliye ev müjdesi.

Samsun İş Dünyası Buluşması'na katılan Berat Albayrak burada önemli açıklamalarda bulundu.

"Ülkemizi faiz yüküyle alt etmek isteyenler oldu." diyerek sözlerine başlayan Albayrak, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz yıl doların 7 liranın üzerine çıktığını gördük, 8'e 10'a çıkaracaklarını zannettiler. Güçlü bir refleks gösterdik.

Barış Pınarı Operasyonu zamanında da enteresan girişimler gördük. Şükürler olsun hepsini atlattık.

Enflasyon daha da iyi olacak, bu daha başlangıç. Yıl sonunda enflasyonda inşallah hedefin de altına ineceğiz, önümüzdeki yıl düşük tek haneli enflasyonlara ineceğimiz bir sürece gireceğiz.

Toplasanız 15-20 kişi olan ve dedikleri hiçbir şekilde tutmayan kişilere rağmen, çok önemli bir performans ortaya koyduk, bu söylemi takılanların bir kısmı siyasi, bir kısmı ticari, bir kısmı istihbari saikle birilerinin amacına hizmet ettiler.

Bir sene önce 'Türkiye battı, IMF ile anlaşın' diyorlardı, böyle bir görüşme yapmadık. Türkiye kimseden bir kuruş almadı, kimseye el açmadık.

15 aylık olağanüstü dönemi tahminlerden çok daha az hasarla ve kısa sürede geride bıraktık, Türkiye olarak güçlü bilançomuzu devam ettiriyoruz.

Kamu borç yükünde en sağlam duruşlu ülkelerden biriyiz.

20 YIL VADE İLE DAR GELİRLİYE EV

Bakan Albayrak, 'En düşük faiz oranı ile asgari ücret geliri olanlara 20 yıl vadeyle ev sahibi olmasına imkan sağlayacağız' dedi.

Tüm haberler için TIKLA KATIL

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA