3 Bankadan Müjdeli Haber Geldi: Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar ve Ev Alacaklar Dikkat

Son dakika haberi: 3 bankadan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Bankalar tarafından yapılan son dakika açıklamasında konut ve ihtiyaç kredisinde faizlerin düştüğüne yer verildi.

3 Bankadan Müjdeli Haber Geldi: Nakit Paraya İhtiyacı Olanlar ve Ev Alacaklar Dikkat

Ziraat, Vakıf ve İş Bankası 'ndan kredi indirim müjdesi geldi.

Önceki gün Merkez Bankası faiz indirimi yaptı. Beklentinin üzerinde gelen faiz indirimi sonrası bankalar harekete geçti ve kredi faiz oranlarında indirim yaptığı açıkladı. 

VAKIF İHTİYAÇ KREDİSİNDE İNDİRİME GİTTİ

Vakıfbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında, ihtiyaç kredisinde maaş müşterileri için faiz oranının 1,25'e düşürüldüğü bildirildi. Diğer müşteriler için ise 60 ay vadeli şhtiyaç kredisinden  1,35 seviyesinden faydalanabiliyor.

VakıfBank konut kredisinde de indirim yaptığını açıkladı. Konut kredilerinde ise 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde aylık yüzde 0,99 faiz oranını koruyan Banka, 500 bin TL üzerindeki konut kredilerinde faiz oranını aylık yüzde 1,15'e indirdi.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih konu ile ilgili  "Merkez Bankası'nın aldığı kararla politika faiz oranlarında 325 baz puan indirime gitmesi piyasalar tarafından da olumlu karşılandı. Biz de VakıfBank olarak ekonomik verilerde yaşanan iyileşmeleri de göz önüne bulundurarak kısa sürede üçüncü kez kredi faizlerinde indirime gittik. Yakın zamanda önce konut kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında önemli indirimler yapmıştık. Yine geçtiğimiz hafta bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarımızı düşürmüştük. Bu olumlu hava, milli ekonomimize de hızlı ve etkin bir şekilde yansıyacaktır. VakıfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

İŞ BANKASI FAİZ İNDİRDİ

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında konut kredisinde faiz oranının 1.17 seviyesine düşürüldüğüne yer verildi. 

ZİRAAT BANKASI DA FAİZLERİ İNDİRDİ

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada maaş müşterileri için ihtiyaç kredilerinde faizlerin 1.25, maaş dışı müşterilere ise aylık yüzde 1.35 olduğuna yer verildi. 

Faiz oranlarında baktığımızda ihtiyaç kredisinde Ziraat Bankası ile Vakıfbank en uygun faizle kredi veriyor. Konut kredisinde ise en uygun krediyi Vakıfbank veriyor. Vakıfbank 0.79 faizle anlaşmalı şirketlerdeki konut satışı veriyor.  Detaylar için Tıklayın

KREDİ KAMPANYALARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN