Yaşa Takılanlarda Son Dakika Gelişmesi: Teklif Bugün TBMM'ye Geliyor

Son dakika haberi: Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmesi. Edinilen son bilgilere göre EYT kanun teklifi bugün TBMM Genel Kuruluna gelecek.

Yaşa Takılanlarda Son Dakika Gelişmesi: Teklif Bugün TBMM'ye Geliyor

Son dakika haberi: EYT Teklifi bugün TBMM Genel Kurulu 'na geliyor.

CHP'li Milletvekili Ömer Fethi Gürer ile İYİ Partili Milletvekilleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yaptı. Vekiller yaptıkları paylaşımlarda emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili yasa teklifinin bugün TBMM'ye geleceğini söyledi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 'na gelmeden doğrudan Genel Kurul 'a gelecek olan EYT teklifi ile ilgili detaylar bugün belli olacak.

Ümit Dikbayır yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"EYT’ li ler ile ilgili Kanun teklifimizin doğrudan gündeme alınması için Muğla Mv.miz Sn.Metin ERGUN Beyin dikekçesine cevap geldi ve yarın TBMM Genel Kurulunda doğrudan gündeme alınması görüşülecek.Sonuç alabilmek için elimizden geleni yapacağız. Kamuoyuna Saygı ile duyururuz."

Metin Ergun ise yaptığı paylaşımında EYT ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yarın TBMM Genel Kurulunda EYT ile ilgili Kanun teklifimin doğrudan gündeme alınması görüşülecek. Umarım teklifim yeterli desteği bularak gündeme alınır ve bu haksızlık ortadan kalkar."

İsmail Koncuk ise yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı

"İYİ Parti EYT konusunda üzerine düşeni yapıyor. Meclis araştırması zaman kaybı, ne gerek var, bu konuda kanun çıkmalı diye bahane öne sürerek destek olmayanlar, bakalım şimdi ne yapacaklar? Bakalım EYT’den yana mı, AKP’den yana mı oy kullanılacak. EYT’den kaçış yok!"

Fethi Gürer ise şu ifadeleri kullandı:

"EYT kanun teklifi TBMM komisyona görüşülmesi hala gerçekleşmedi.Bütçe ardından kanun teklifi doğrudan genel kuruluna gelecek.Hak mücadelesi verenlerin hakkını alarak sürecin sonlanmasını diliyorum."

EYT teklifi direk TBMM Genel Kurulu 'na gelir ve Genel Kurul'da teklif oylamaya sunulacak. Tartı8şmalı geçmesi beklenen genel kurul görüşmesinde yeterli çoğunluk sağlanırsa kanun teklifi onaylanıp Cumhurbaşkanlığı 'na gider. 

EYT KANUN TEKLİFİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADIĞINDA, OYLAMA YAPILDIĞINDA VE TÜM GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN