Yaşa Takılanlar İçin Kritik Gün Bugün: Fethi Gürer'in EYT Teklifi TBMM'de

CHP Niğde Milletvekili sayın Ömer Fethi Gürer 'in emeklilikte yaşa takılanlar için verdiği teklif , bugün TBMM Genel Kurulu 'na geliyor.

Yaşa Takılanlar İçin Kritik Gün Bugün: Fethi Gürer'in EYT Teklifi TBMM'de

Son dakika haberi: Sayın Ömer Fethi Gürer 'in emeklilikte yaşa takılanlar teklifi bugün TBMM Genel Kurulu 'na geliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Fethi Gürer, şu ifadeleri kullandı:

" #EYT’lerin mağduriyetinin giderilmesiyle ilgili Kanun Teklifim bugün Genel Kurul’da.. Devlet sigorta primlerini doğru kullansaydı, bugün bu sorun yaşanmazdı. #EmeklilikteYasaTakilanlar'a dirsek göstermeyin. Mezarda emeklilik sosyal devlet anlayışına sığmıyor."

CHP Milletvekili Özgür Özel ise konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Yarın TBMM Genel Kurulu'nda kim samimi kim vaatlerini halkı kandırmak için veriyor, göreceğiz. Eğer siyasi partiler seçim meydanlarında verdikleri sözü tutarsa #EmeklilikteYaşaTakılanlar için verdiğimiz bu kanun teklifinin gündeme alınması ve bu sorunun çözülmesi gerekiyor."

Sözcü Gazetesi 'nde EYT teklifi ile ilgili şu habere yer verildi:

SAAT KAÇTA GÖRÜŞÜLECEK?

Fethi Gürer , yaptığı son açıklamada ise , yaşa takılanlar için teklifin 16.30 'da görüşüleceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"#EmeklilikteYasaTakıIanIar'ın mağduriyetinin giderilmesi amacıyla hazırladığım Kanun Teklifi, yarın (15 Ocak Salı) saat 16:30’dan sonra Genel Kurulda görüşülecek. TRT 3’ten (Meclis TV) izleyebilirsiniz. Dilerim ki tüm siyasi partiler destek verir ve kanun meclisten geçmiş olur."

EYT KANUN TEKLİFİ GÖRÜŞMELERİNDNE ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kambulteni.com  | Ankara