TBMM'de EYT'ye Cevap Yok

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ederken , TBMM 'de EYT soru önergelerinin cevapsız bırakılması dikkatleri çekti.

TBMM'de EYT'ye Cevap Yok

EYT soru önergeleri cevapsız kaldı.

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son 1 yıl içinde meclise 21 tane soru önergesi verildi ancak hiçbiri cevaplanmadı. TBMM resmi internet sayfasından baktığımızda :EYT soru önergelerinin cevaplanmaması dikkatleri çekti.

YA İŞLEMDE YA DA SÜRESİNDE CEVAPLANMADI

TBMM resmi internet sayfası yazılı ve sözlü soru önergeleri kısmına baktığımızda son iki dönemde 21 soru önergesinin meclise sunulduğuna yer verildi. Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların sorunlarının çözümü , sayıları, çalışmalarda son durum ve diğer konuların sorulduğu önergeler şu şekilde;

Yaşa takılan vatandaşlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

BAKAN ALBAYRAK EYT GÜNDEMİMİZDE YOK DEDİ

AK Parti 'nin geçtiğimiz hafta Kızılcahamam 'da düzenlenen kampında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 'ın emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili bir soru üzerine "EYT gündemimizde yok" dediği bildirildi.

CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERMİŞTİ

Geçtiğimiz ayın sonunda gündeme gelen haberde , Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın Vedat Bilgin 'e talimat verdiği ve EYT meselesinin araştırılması , çözüm yollarının bulunmasını istediği bildirildi. 

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN