Son Dakika EYT Haberi: Binali Yıldırım'dan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Açıklaması

Binali Yıldırım 'dan emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yıldırım EYT 'liler için biraz sabır açıklamasını yineledi.

Son Dakika EYT Haberi: Binali Yıldırım'dan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Açıklaması

Son dakika EYT haberi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, bugün Cuma namazını Eyüpsultan Camii 'nde kıldı ve  Cami çıkışında vatandaşlarla tek tek tokalaştı. 

Yıldırım, cami çıkışında vatandaşların yoğun ilgiyle karşılaşırken bölgede bulunan basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Seçim koordinasyon merkezimiz bugün Eyüpsultan'da program hazırlamışlar. Bu çerçevede buradayız. Buradan programa gideceğiz" dedi.

Katıldığı bir programda atılan 'Her şey güzel olacak' sloganlarına gülümseyerek karşılık vermesinin sorulması üzerine Yıldırım, "Yoruma ihtiyaç var mı? Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz" dedi.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Emeklilikte yaşa takılanlar için daha önce 'biraz sabır' dediği hatırlatılan Yıldırım, "Bakanlığımız çalışmalarını yapıyor" diye konuştu.

ERDOĞAN KAPIYI KAPATMIŞTI

Geçtğimiz gün açıklama yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , emeklilikte yaşa takılanlar meselesine değinmiş ve kapıları EYT'ye kapatmıştı.

EYT BEKLENEYLERLE BİLGİ ALIŞ VERİŞİ İÇİN TIKLA