Son Dakika: Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi İçin Yeni Açıklama

Emekli vatandaşlara, dul ve yetimlere bayram öncesi ikramiye ödemesi yapılacak. İkramiye için son dakika açıklaması geldi ve paraların hesaplara farklı tarihlerde yatacağı ifade edildi.

Son Dakika: Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi İçin Yeni Açıklama

Son dakika haberi: Emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi ödemesi hakkında son dakika gelişmesi.

SGK Bağkur emeklilerini ilgilendiren açıklama geldi. Yapılan açıklamada bayram ikramiyesi ödeme tarihlerine yer verildi.

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi iktidarın müjdesi olan ve bayramlarda emeklilere ödenen ikramiyeler, bu yıl da bayramda ödenecek. Emekliler bu yıl da Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi devletten bin TL bayram ikramiyesi alacak.

Bu yılki ikramiye ödemeleri Mayıs ve Ağustos aylarında  yapılacak. İkramiyelerden yeni emekli olan vatandaşlar da faydalanacak. Yeni emekli olanların hem ikramiye hem de promosyon alması bekleniyor. SGK ikramiyeye ilişkin detayları internet sitesi üzerinden kamuoyuna açıkladı.

RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ MAYIS SONUNDA

Bu yıl Ramazan Bayramı 4 ile 6 Haziran tarihleri arasında kutlanacak. 3 Haziran Arefe gününe denk geliyor. Ondna önceki iki gün de hafta sonuna denk geliyor.  Bayram öncesinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle ikramiye ödemeleri Mayıs ayı sonunda ödenecek. 

FARKLI GÜNLERDE ÖDEME YAPILACAK

Önümüzdeki hafta Ramazan ayı başlıyor, 4 Haziran günü ise Ramazan Bayramı başlayacak. Hükümet, 30 Nisan 2018'de emeklilere, dul ve yetimlerine her yıl iki dini bayram öncesi 1000'er lira ikramiye verilmesini kararlaştırmıştı. Emeklilerin hesabına 1000 lira tutarındaki ödemelerin SSK, Bağkur ve memur dahil 12.5 milyon emekliye farklı günlerde yatması bekleniyor..

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA