Saadet Partisi'nden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili çarpıcı açıklamalar art arda geldi.

Saadet Partisi'nden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Çıkışı

Saadet Partisi'nden Emeklilikte Yaşa Takılanlar Çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında emeklilikte yaşa takılanlar konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili 'Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir garabet yok' diyen Karamollaoğlu, EYT'lilerin sorunlarına ivedi çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Türkiye yönetilmiyor, Türkiye sürükleniyor, hangi sahayı ele alırsanız alın, biz hadiseler karşısında uygulama yoluna girmiyoruz. Sadece sürükleniyoruz. Sürüklenirken tedbir alamaz, problemlere çözüm bulamazsınız. İşte son zamanlarda ülkemizin önemli meselelerinden bir tanesi Emeklilikte Yaşa Takılan mağdur vatandaşlarımızın hali. Dünyanın hiç bir yerinde ben bu kadar haksızlığı yaşanabileceğine ihtimal vermiyorum. Ancak, demin söylediğim gibi , düşünmeden politika üreten veya ürettiğini sanan iktidarlar bunu yapar. Tek sorumlu bu iktidar değil. Bu kanun çıktığında da biz bu kanunu AYM'ye götürmüştük. Şimdi biz mağdurların elbette yanında olduğumuzu belirtmemiz icab ediyor. Emekli olduğu halde maaş alamayanlar, emekli olduğu halde sağlık hizmetlerinden faydalanamayanlar, veya çalıştıkça , çalışma süresi arttıkça emekli maaşları azalanlar. Bunu nasıl izah edersiniz. Bir insan ne kadar çok çalışırsa, o kadar az emekli maaş alacak. Bu garabet dünyanın hiç bir yerinde olmaz. En kısa zamanda bunun çözümünün bulunması icap eder. Ankara'da toplandılar EYT'liler. Tabi bunların büyük bir kısmı emekli oldukları halde maaş alamayanlar, sağlık hizmetinden faydalanamayanlar. Ne olursa olsun, bir ülkede böyle çifte standart olmaz." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA