İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den 3600 Ek Gösterge ve EYT Çıkışı: Erdoğan Seçimden Sonra...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bugün katıldığı bir tv kanalında ekonomideki son durum ve Emeklilikte yaşa takılanlar meselesine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden sonra EYT'lilere ilgi duyacağını ve onlara 'EYT'li kardeşlerim' diyeceğini söyledi. Akşener, 3600 ek gösterge sözünü de hatırlattı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den 3600 Ek Gösterge ve EYT Çıkışı: Erdoğan Seçimden Sonra...

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den 3600 Ek Gösterge ve EYT Çıkışı: Erdoğan Seçimden Sonra...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bugün katıldığı bir tv kanalında ekonomideki son durum ve Emeklilikte yaşa takılanlar meselesine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimden sonra EYT'lilere ilgi duyacağını ve onlara 'EYT'li kardeşlerim' diyeceğini söyledi.

İYİ Parti Lideri Akşener, ' Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini en çok gündeme getiren biziz. EYT , MHP'nin seçim beyannamesinde olmasına rağmen, ne olduğunu mecliste gördüler, EYT'ye destek veren MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta kovuldu. Böyle tuhaf bir içe geçme var Bahçeli ve Erdoğan arasında. Sn. Erdoğan , EYT'lilere 'Türedi' dedi, biz bu işin peşini bırakmayacağız. Bunu gündemde tutacağız, buna devam edeceğiz, kanun teklifleri, araştırma önergeleri vereceğiz. Gündemde tutulması lazım. Gündemde tutulduğu zaman , bakın görecek EYT'liler, Sn. Erdoğan seçimden sonra 'EYT'li kardeşlerim' diyecek." şeklinde konuştu.

3600 Ek Gösterge ve diğer konuları da hatırlatan Meral Akşener, siyasetçilerin verdikleri sözleri yerine getirmesi gerektiğini, muhalefet partilerinin halkın avukatı olduğunu ve halktan gelen talepleri mutlaka gündeme getirmesi gerektiğini söyledi. Eğer bunu yapmıyorsa zaten muhalefet partisi olunamayacağını söyledi.

YENİ GELİŞMELERİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR