Flaş: EYT'de Sevindiren Son Dakika Gelişmesi

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşları heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Erdoğan 'ın yaşa takılanlarla ilgili bir talimat verdiği bildirildi. İşte detaylar.

Flaş: EYT'de Sevindiren Son Dakika Gelişmesi

Son dakika : Erdoğan 'dan EYT 'leri heyecanlandıran talimat.

Son dönemlerde düzenledikleri mitingler, toplantılar ve görüşmeler ile seslerini duyurmaya çalışan emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar , 8 Eylül 2019 Pazar günü yeniden toplanıyor. 

Edinilen son dakka bilgilerine göre , emeklilikte yaşa takılanlardan oluşan heyetin, Çankaya Köşkü ’nde Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Vekili Profesör Doktor Vedat Bilgin ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Başkanı Gönül Boran Özüpak, söz konusu görüşme sonrası bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın talimatıyla komisyon kurulacağını ve yaşa takılanların sıkıntılarının çözümü için ilgili akademik bir çalışma sunulacağını söyledi. Özüpak, EYT, ABO, STAJ, GSS özellikle üzerinde durdukları konularla ilgili tüm mağduriyetlerin  Cumhurbaşkanlığı 'na iletildiğini söyledi.

TARİHİ GÖRÜŞME 

Özüpak yaptığı açıklamada , Cumhurbaşkanlığı ile yapılan bu görüşmenin gerçekten "tarihi" nitelikte olduğuna yer verildi. Açıkalma şu şekilde;

"Sayın Cumhurbaşkanımıza her kanaldan ulaşmaya çalışıyoruz. Bizi bizden dinlemesi talebimizi Sayın Bilgin'e tekrar ilettik. Görüşmemizi detayıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracak ve konuyla ilgili bir rapor hazırlanacak. Süreç ne kadar zaman alır, bilemiyoruz, ama konunun uzmanlarıyla sorun masaya yatırılacak. Hatta bir komisyon kurulduğunu da bizzat öğrenmiş olduk. Bizlerle de iletişim halinde olacaklarını dile getirdiler"

Yaşa takılan vatandaşlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN :

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA