Faiz Kararı Sonrası Döviz Kurlarında Son Durum (Dolar ve Altın Fiyatları 2 Mayıs 2019)

Amerikan Merkez Bankası Fed 'in önceki akşam aldığı faiz kararı sonrası döviz kurlarında dalgalanma yaşandı. İşte döviz kurlarında son durum ve altın fiyatları.

Faiz Kararı Sonrası Döviz Kurlarında Son Durum (Dolar ve Altın Fiyatları 2 Mayıs 2019)

Fed 'in faiz kararı sonrası dolarda yükseliş.

Önceki akşam Amerikan Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Yapılan açıklamada faiz sabit tutuldu. Türkiye 'de piyasaların kapanmasının ardından gelen açıklamanın ilk tepkisi sabah saatlerinde geldi.

Dolar kuru sabah saatlerinde güne 5,96 TL seviyesinden başladı. Piyasaların açılmasının ardından bir miktar yükselen dolar kuru 5,97 TL seviyesini gördü. Dolar kurundaki değişim grafiği şu şekilde;

Saat 8.10 'u gösterdiğinde 5,97 TL seviyesini gören dolar kuru, bu saatten sonra bir miktar düştü ve 5,9665 TL seviyesinde sabitlendi. 

EURO NE KADAR?

Dolar kuru ile paralel olarak euro kuru da güne yükselişle başladı. Saatler 8,10 'u gösterdiğinde 6.70 TL seviyesini gören euro kuru 6,69 seviyesinde sabitlendi. İşte Eurodaki değişim grafiği >>

ALTIN FİYATLARI

Döviz kurları güne dalgalı başlarken altın fiyatları güne bir miktar düşüşle başladı. Önceki gün 245 TL seviyesinde olan gram altın sabah saatlerinde 244 TL seviyesine geriledi. 

İşte çeyrek altın ve diğer altın cinslerinde son durum >>

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA