EYT İçin TBMM'de Flaş Açıklama: Yaşa Takılanlarda MHP, Topu AK Parti'ye Attı

Son dakika açıklaması: Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili TBMM'de MHP 'den AK Parti 'ye flaş bir çıkış geldi.

EYT İçin TBMM'de Flaş Açıklama: Yaşa Takılanlarda MHP, Topu AK Parti'ye Attı

MHP 'den emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili AK Parti 'ye flaş çıkış.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yaşa takılanlarla ilgili önemli bir açıklama yaptı. TBMM  Genel Kurulu 'nda emeklilikte yaşa takılanların durumuna değinen Enginyurt, bu konuda AK Parti 'ye topu attı.

"Biraz titreyip kendimize dönelim, millete dönelim, milleti dinleyelim, milletin sesini dinleyelim. Hakikaten millet ızdırap, çile, büyük sıkıntılar çekiyor." diyen Enginyurt, EYT 'nin devlete maliyetinin de doğru olmadığını söyledi.

Emeklilikte Yaşa Takılanların devlete yüklerinin söylendiği gibi 750 milyar olmadığını açıklayan Enginyurt  şu ifadeleri kullandı:

"Bu insanlar bizim her birimizden bir kanun teklifi bekliyor.Haklarının gasbedilen… 4447 sayılı Yasa'nın geriye işletilmesinden dolayı yaşadıkları mağduriyete son vermek istiyorlar."

Enginyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Emeklilikte yaşa takılanlar var. 6 milyon desek de sayıları ilk etapta 130 bini geçmeyecek sayıdaki insanlarımız, bunların yarısına yakını da devlet memuru, istesek de emekli olmayacaklar. Devlete yükleri söylenildiği gibi 750 milyar olmayacak. Bu insanlar bizim her birimizden bir kanun teklifi bekliyor. Haklarının gasbedilen… 4447 sayılı Yasa'nın geriye işletilmesinden dolayı yaşadıkları mağduriyete son vermek istiyorlar. Buna son verelim. Komisyon kurup araştırma komisyonuyla bir yıl bunu oyalama yerine bir kanun teklifiyle bu insanlara haklarını vermenin yolunu açalım. Bu konuda öncülük görevi de Cumhur İttifakı'nın büyük ortağına düşüyor. Biraz titreyip kendimize dönelim, millete dönelim, milleti dinleyelim, milletin sesini dinleyelim. Hakikaten millet ızdırap, çile, büyük sıkıntılar çekiyor."

İYİ Parti 'den geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulu 'nda gelen EYT açıklaması ise şu şekilde;

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN