EYT'de Son Gelişme, Yaşa Takılanlar Heyecanlandırdı

Geçtiğimiz gün gelen açıklama, emeklilikte yaşa takılan vatandaşları heyecanlandırdı. Bugün Ankara'da miting düzenleyen ve seslerini duyurmak isteyen EYT'ler çözüm bekliyor.

EYT'de Son Gelişme, Yaşa Takılanlar Heyecanlandırdı

EYT'de son gelişme heyecanlandırdı. 

Emeklilikte yaşa takılan yüz binden fazla vatandaşı ilgilendiren son açıklama geçtiğimiz gün gelmişti. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Başkanı Gönül Boran Özüpak yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın EYT için talimat verdiğini aktardı. 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Grup Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın talimatıyla komisyon kurulacağını ve yaşa takılanların sıkıntılarının çözümü için ilgili akademik bir çalışma sunulacağını söyledi. Özüpak, EYT, ABO, STAJ, GSS özellikle üzerinde durdukları konularla ilgili tüm mağduriyetlerin  Cumhurbaşkanlığı 'na iletildiğini aktardı. 

Özüpak konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi

Sayın Cumhurbaşkanımıza her kanaldan ulaşmaya çalışıyoruz. Bizi bizden dinlemesi talebimizi Sayın Bilgin'e tekrar ilettik. Görüşmemizi detayıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracak ve konuyla ilgili bir rapor hazırlanacak. Süreç ne kadar zaman alır, bilemiyoruz, ama konunun uzmanlarıyla sorun masaya yatırılacak. Hatta bir komisyon kurulduğunu da bizzat öğrenmiş olduk. Bizlerle de iletişim halinde olacaklarını dile getirdiler"

YAŞA TAKILANLARI UMUTLANDIRDI 

Yapılan bu açıklama, Emeklilikte yaşa takılan vatandaşları heyecanlandırdı. 

Bugün Ankara'da bir miting düzenleyen Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar, sıkıntılarının çözülmesini istiyor. 

Yaşa takılan vatandaşlar bu sayfada >> TIKLA KATIL

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN :

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN