EYT'de Son Dakika Açıklaması: Yaşa Takılanlara Kötü Haber

Emeklilikte Yaşa Takılanlara kötü haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında emeklilikte yaşa takılanlara kapıyı kapattı.

EYT'de Son Dakika Açıklaması: Yaşa Takılanlara Kötü Haber

Emeklilikte yaşa takılanlara kötü haber.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir araya geldiği Ak Partili milletvekillerine bazı açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a milletvekillerinden gelen talepler içerisinde emeklilikte yaşa takılanların başlığı da yer aldı.

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir düzenleme olup olmayacağı, konunun gündeme gelip gelmeyeceğinin Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a sorulması üzerine  Erdoğan "Muhalefet bu konuyu sürekli gündemde tutsa da, bizim gündemimizde yok. Aksi halde sistemimizi çökertiriz. Biz seçim alacağız diye, popülist politika yapmayacağız. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok. Olmayacak şeyleri söz veriyorlar. Biz böyle yapamayız" dedi.

BİR MİLYON 300 BİN KİŞİ BEKLİYOR

Düzenlenen bu toplantıda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bir açıklama yaptı ve yaşa takılıp emekli olamayan EYT 'li  vatandaşların sayısının bir milyon 300 bin kişi olduğunu, bu kişilerin emekli edilmesi durumunda ileride hazineye 60 milyar lira yük getireceği bilgisini verdi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA