EYT'de Seçim Öncesi Flaş Gelişme: O Dosya Erdoğan'a Verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar konusunda seçim öncesi son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre EYTSYDD Başkanı Erdoğan ile bir görüşme yaptı.

EYT'de Seçim Öncesi Flaş Gelişme: O Dosya Erdoğan'a Verildi

Seçim öncesi yaşa takılanlar Erdoğan ile görüştü.

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar ,geçtiğimiz gün Haliç Kongre Merkezi 'nde bir programa katıldı. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuşma sonrası EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak ile kısa bir görüşme yaptı.

BİZİ BİZDEN DİNLEYİN

Özüpak,  Erdoğan ile yaptığı ayaküstü görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, EYT konusunda yanlış bilgilendirme yapıldığını söyledi ve "Bizi bizden dinlemenizi rica ediyoruz, sizden randevu talep ediyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Özüpak'a "En kısa sürede görüşeceğiz" yanıtını vedi.

DOSYA SUNDU

EYTSYDD Başkanı Özüpak, ayaküstü yaptığı görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a EYT 'lilerin sorun ve taleplerinin yer aldığı bir dosya da sundu.

DOSYADA NELER VAR?

Özüpak 'ın Erdoğan'a sunulan dosyada EYT gerçeği tüm açıklığıyla anlatıldığı öğrenildi. Söz konusu dosyada aylık bağlama oranlarının düşüklüğü nedeniyle giderek eriyen emekli maaşlarından örneklere de  yer verildi.

EYT HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >> İŞTE LİNKLER.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA