Emeklilere Promosyon Ödemesinde Sevindiren Haber

Emeklilere promosyon ödemeleri hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Bankalar arasında promosyon rekabeti büyüdükçe bu durum emeklilere yarıyor.

Emeklilere Promosyon Ödemesinde Sevindiren Haber

Emeklilere iyi haberler geliyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre Bankaların emekli maaşı rekabeti büyüyor. Emekli maaşı promosyonları 600 lira seviyesine  kadar ulaşıyor. Sadece emekliye değil, emekliyi bankaya getiren müşteriye de promosyon ödemesi verilecek.

Emekli maaşlarını bankalara taşıyan vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak. Bu durum da bankalar arası rekabet başlattı. Rekabetin dozu da her geçen gün daha da arıyor. 600 liraya ulaşan promosyonların yanı sıra fatura indirimi, ücretsiz para transferi gibi teklifler de bankalardan gelmeye başladı.

DAHA NELER NELER...

Emekli vatandaşlara yönelik yapılan tekliflerde ücretsiz ambulans hizmeti ve tıbbi danışmanlık hizmetleri de bulunuyor. Bankaya emekli maaşı müşterisi getirenlere ise her emekli için 100 liraya varan ödemeler yapılıyor.

PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Sayısı 12 milyonu aşan emekli vatandaşları kapsayan promosyon ödemeleri 1000 lira altında emekli maaşı alanlara 300 lira, 1000-2000 lira arası maaş alanlara 375 lira 2000 lira üzeri maaş alanlara 450 lira olarak belirlenmişti. Bankalar bu tutarların üzerinde ödeme yapabiliyor.

ŞARTLAR NELER?

Promosyondan yararlanmak için 3 yıl aynı bankadan emekli maaşı almak gerekiyor. Daha önce promosyon alan emekliler 3 yıldan geriye kalan dönemin parasını iade edip maaşını aldığı bankayı değiştirebiliyor.

Promosyon ödemesi gelişmelerinden bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA