Emeklilere 8 Bankadan İyi Haber: Promosyon Ödemeleri İçin Yeni Süreç Başlıyor

Emeklilere 8 bankadan iyi haber geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre bankaların promosyon yarışı 2020 yılında yeniden başlayacak.

Emeklilere 8 Bankadan İyi Haber: Promosyon Ödemeleri İçin Yeni Süreç Başlıyor

Emeklilere banka promosyonu için yeni süreç başlıyor.

Bilindiği üzere 2017 yılınde bankalar , emekli vatandaşlar için promosyon ödemelerini başlattı. Maaşını bankaya taşıyan emeklilere promosyon ödemeleri yapılıyor. Promosyon ödemeleri kapsamında bankalar , otomatik ödeme talimatı verenlere , bir arkadaşını bankaya taşıyana da ek ödemeler yapıyor. 

Maaşa göre verilen promosyon ödemeleri en düşük 300 TL seviyesinden başlıyor ve 450  TL seviyesine kadar çıkıyor. Bu ödemelere ek olarak verilen diğer ödemeler ile  birlikte tooplam promosyon 1000 TL 'ye kadar yükselebiliyor.

2020 'DE YENİ SÜREÇ BAŞLIYOR

2017 yılında bankalar promosyon ödemesi yaptı ve maaşını taşıyan emeklilere promosyon ödemesi yapıldı. 3 yıllık taahhütle yapılan anlaşma 2020 senesinde doluyor. Sürenin dolmasının ardından bankalar yeniden promosyon ödemesi için kampanya başlatacak. 

Yeni promosyon kampanyası başladığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İŞTE BANKALARIN PROMOSYON ÖDEMELERİ

Akbank maaşa göre promosyon ödemesi yapıyor. 450 TL 'ye kadar verilen promosyon ödemesinin yanı sıra emeklilere ATM' lerden ücretsiz para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredilere özel faiz gibi imkanlar da sunuyor. Bunun yanı sıra emekli vatandaşlar maaşları yatmadan önceki 2 gün para çekebilecek. 

Denizbank 'ta emeklilere 450  TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Bunun yanı sıra bir emekli arkadaşını bankaya getirene 100 lira ek ödeme yapılıyor. 

Fibabanka ise alınan maaşa göre promosyon ödemesi yapıyor. Diğer bankalardan daha fazla promosyon ödemesi veren Fibabanka 330, 415, 500 TL 'ye kadar ödeme yapıyor.

ING Bank da maaşa göre 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Maaşını taşıyan ve maaşından en az 2 otomatik fatura talimatı veren emeklilere 250, bir emekli arkadaşını da bankaya getirene 150 TL ek ödeme yapıyor. Öte yandan ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon hakkı da tanınıyor. 

Türkiye İş Bankası da emekli vatandaşlara 450  TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

QNB Finansbank maaşını bankaya taşıyan ve  herhangi bir bankacılık ürününü kullanan emeklilere 700 TL 'ye kadar ödeme yapıyor. Bir arkadaşını bankaya getirene 125 TL ek ödeme de veriliyor.

Şekerbank 450  TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Maaşından 2 otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL ek ödeme yapılır.

TEB ise 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.  Emekli müşteri getirenler de 100 lira nakit kazanıyor.

  • Emekliler, maaş taahhüdü verdikleri zaman kendilerini yönlendiren TEB müşterisinin ad-soyad/cep telefonu bilgisini söylemesi gerekmektedir. Başvurudan farklı tarihlerde yapılan yönlendirme bildirimi geçerli olmayacaktır.
  • Bir müşteri bu kampanya kapsamında toplamda en fazla 1.000 TL kazanabilir.
  • Yönlendirme ödülüne hak kazanmak için, yönlendirilen emeklinin 36 ay maaş taahhüdü vermesi ve nakit maaş promosyon koşullarını yerine getirmesi gerekmektedir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA