Emekli Bayram İkramiyesi Hesaplara Yatmaya Başladı

Emeklilerin bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yatmaya başladı. Tüm emekliler bugün bayram ikramiyesi alamayacak. İkramiyeler 1, 2 ve 3 Haziran tarihlerine kadar hesaplara yatacak.

Emekli Bayram İkramiyesi Hesaplara Yatmaya Başladı

10 milyondan fazla emeklinin bayram ikramiyesi hesaplara yattı.

İlk defa geçtiğimiz yıl emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri, bu yıl da iki bayram öncesi hesaplarda olacak. 4 Haziran 2019 günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesi emekli ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı. 

EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYELERİ DE HESAPLARDA

Çalışma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamada emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin 31 Mayıs 2019 günü hesaplara yatacağı ifade edildi. 

Bin TL 'lik bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yattı. 

31 Mayıs 2019 tarihinden itibaren ikramiye ödemeleri hesaplara yatmaya başlarken  Emekli Sandığı emeklilerinin maaşları 1,2 ve 3 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatacak.

Geçtiğimiz gün bir yazılı açıklama yapan Çalışma Bakanıu Selçuk, Emekli Sandığı emeklilerinin aylıklarının her ayın 1 'i ila 5 'i arasında ödendiğini hatırlattı ve 4 ve 5 Haziran'a denk gelen aylık ödemelerinin 3 Haziran 2019 tarihinde Pazartesi günü yapılacağını belirtti.

Emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Selçuk,şu ifadeleri kullandı:

"Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum"

İŞSİZLİK MAAŞI DA HESAPLARDA

Yüz binden fazla kişinin aldığı işsizlik maaşı ödemesi de vatandaşların hesaplarına bugün yattı. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA