Akşener'den KPSS, 3600 Ek Gösterge ve İşsizlik Çıkışı: Erdoğan İşsizleri Unuttu!

Son Dakika EYT, 3600 Ek gösterge, KPSS açıklamaları...İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Merisn'de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada adaylığında yaşanan krizin ardından Burhanettin Kocamaz'ın da desteklediği Ayfer Yılmaz'a oy isteyen Meral Akşener, ekonomi ve işsizliğe yönelik hükümete eleştirilerini sürdürdü.

Akşener'den KPSS, 3600 Ek Gösterge ve İşsizlik Çıkışı: Erdoğan İşsizleri Unuttu!

Akşener'den KPSS, 3600 Ek Gösterge ve İşsizlik Çıkışı: Erdoğan İşsizleri Unuttu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Merisn'de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada adaylığında yaşanan krizin ardından Burhanettin Kocamaz'ın da desteklediği Ayfer Yılmaz'a oy isteyen Meral Akşener, ekonomi ve işsizliğe yönelik hükümete eleştirilerini sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işsiz vatandaşları unuttuğunu , yazılı sınavlardan 82 puan alanların yerine 55 puanla atananlar olduğunu , mülakat sisteminin yanlış olduğunu söyledi. İYİ Parti Lideri, hükümetin 3600 ek gösterge sözünü de tutmadığını, EYT'lileri ise görmezden geldiğini söyledi. Seçim sürecinde kendilerine yönelik ittifak eleştirilerini de söyleyen İYİ PArti Genel Başkanı, Mersinlilerin ve Türk halkının sandıkta gereken cevabı vereceğini söyledi. Akşener, 'Sayın Erdoğan, işsizleri unuttu. 82 puanla mülakatta elenen çocukların yerine 55 puanla atanan çocukları unuttu. Bu kul hakkıdır. Kimsenin muhtar olamaz, dediği zamanda önce başbakan oldu. Yetmedi Cumhurbaşkanı oldu. Oda yetmedi Cumhurbaşkanı oldu. Bütün bunların kaynağı milli iradedir. Bugün Mansur Yavaş'ı tehdit ediyorsa, Meral Akşener'i hapis ile tehdit ediyorsa milli iradeye ihanet etmiştir. Gençlerimize, EYT'lilere, 3600 ek gösterge ile polislere, memurlarımıza ihanet etmiştir. Huzurlarınızda söylüyorum. Sayın Erdoğan yalan konuşuyorsun, yalan konuşuyorsun, yalan konuşuyorsun. Tencere yanıyor.' ifadelerini kullandı.