10 Bankadan Emeklilere Müjdeli Haber: 1000 TL Ödeme

Bankalardan emekli vatandaşları sevindiren son dakika açıklamaları geldi. 2020 'de taahhütler bitecek ve promosyon yarışı kızışacak. Bankalar, emeklilere ek 1000 TL ödeme yapıyor. İşte detaylar.

10 Bankadan Emeklilere Müjdeli Haber: 1000 TL Ödeme

Bankalardan emeklileri sevindiren haber.

12 milyondan fazla emekli vatandaş, bankalardan promosyon ödemesi alıyor. Emekliler, maaş aldıkları bankadan promosyon ödemesi alabiliyor. Bankalardan yapılan son dakika açıklamasında promosyon ödemelerinin 450 TL 'den Bin TL 'ye çıkarıldığına yer verildi. 

Emekli maaşını alan  vatandaş '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vererek maaşını aldığı bankayı değiştiriyor ve maaşını aldığı yeni bankadan promosyon ödemesi yapıyor. 

İŞTE BANKALARIN EMEKLİ PROMOSYON AVANTAJLARI

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ

450 liraya kadar TEB müşterilerine promosyon ödemesi yapıyor.  En az 1 otomatik fatura talimatı veren emeklilere promosyon ödemesi 550 lira daha ödüyor. Böylece maaşa göre 850, 925 ya da 1.000 liraya kadar promosyon ödemesi  alınıyor. Emekli müşteri getirenler de 100 lira nakit kazanıyor.

AKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ

Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Akbank, emeklilere 450 liraya varan ödeme yapıyor. 

DENİZBANK PROMOSYON ÖDEMELERİ

Denizbank, emeklilere 450 TL 'ye  kadar promosyon ödemesi yapıyor.  Emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor.

FİBABANKA EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Fibabanka , emekli vatandaşlara aldıkları maaşlara göre 330, 415, 500 liraya kadar promosyon ödemesi yapıyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

Garanti BBNA , 450 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Maaşını bankaya taşıyan ve emeklilere tek tuşla çekme, kredilerde özel faiz oranı gibi imkanlar sağlıyor.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ

900 TL 'ye kadar emeklilere promosyon ödemesi yapılıyor.  Maaşını taşıdıktan sonra o hesaptan 2 otomatik fatura talimatı veren emeklilere ek olarak 250 lira, bir emekli arkadaşını ING'ye getirene 150 ve ING Mobil kullanarak 50 lira ek nakit promosyon ödemesi veriliyor. Son başvuru 30 Ağustos.

İŞ BANKASI EMEKİ PROMOSYON ÖDEMESİ KAMPANYASI

Türkiye İş Bankası 450 TL 'ye kadar emeklilere promosyon ödemesi yapıyor. 

QNB FİNANSBANK FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

QNB , maaşını bankaya taşıyan ve bir bankacılık işlemi yapacak emeklilere  700 liraya varan ödeme veriyor. Ayrıca emekli bir kişiye getirene 125 lira ödüyor.

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ KAMPANYASI

Şekerbank , 450 TL 'ye kadar emeklilere promosyon ödemesi yapıyor. Maaş aldığı hesaptan  2 otomatik ödeme talimatı veren vatandaşa 150 lira ek  para veriliyor. 

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYON FIRSATI

Yapı Kredi Bankası, emekli vatandaşlara 450 TL'ye varan promosyona ek 150 lira puan veriyor.

3 YILLIK TAAHHÜT SÜRESİ 2020 'DE BİTİYOR

2017 yılında başlayan promosyon ödemelerinin ilk taahhütleri 2020 'de sona eriyor. Emekliler maaşladını taşıdığında bir promosyon ödemesi daha alacak.

EMEKLİ HABERLERİNDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA