Ziraat Bankası'ndan 60 Ay Vade İle Düşük Faizli Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası tarafından geçtiğimiz günlerde konut kredisi faizleriyle ilgili indirim açıklaması gelmişti. Bunun yanı sıra tüketici kredisi faizlerini de aşağı çeken Ziraat Bankası 60 ay vade ile yüzde 1.53 faizle tüketici kredisi sağlıyor.

Ziraat Bankası'ndan 60 Ay Vade İle Düşük Faizli Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası'ndan 60 Ay Vade İle Düşük Faizli Tüketici Kredisi

Ziraat Bankası tüketici kredisi faizlerinde düşüşe gitti ,fakat vatandaşlar faizlerin hala yüksekliğinden şikayetçi... Ziraat Bankası tarafından geçtiğimiz günlerde konut kredisi faizleriyle ilgili indirim açıklaması gelmişti. Bunun yanı sıra tüketici kredisi faizlerini de aşağı çeken Ziraat Bankası 60 ay vade ile yüzde 1.53 faizle tüketici kredisi sağlıyor. Ziraat Bankasından 20 bin TL tutarla bir tüketici kredisi çekmek isteyen vatandaş aylık 552 TL taksitle ödemelerini 60 ay vadeye yayabiliyor, tüketiciye yıllık yüzde 24.712 oranında faiz uygulanıyor. Ziraat Bankası Tüketici Kredisi başvuruları şubeler, web sitesi, ziraat mobil, internet şubesi, atm ve çağrı merkezleri üzerinden yapılıyor. Ziraat Bankası tarafından 60 ay vadeli tüketici kredisiyle ilgili 'Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finans​manında kullanabileceğiniz 60 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.​​Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

FAİZ ORANLARI DÜŞTÜĞÜ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI VE EKONOMİ SİTESİ KAMU BÜLTENİ'NİN MOBİL UYGULAMASINI İNDİR! İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Faizlerle ilgili siz ne düşünüyorsunuz? An itibariyle faizlerin geldiği durumla ilgili düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.