Ziraat Bankası 60 Ay Vadeli Tüketici Kredisinde Faiz Oranlarının Düşmesi Bekleniyor

Ziraat Bankası'ndan kredi çekmek isteyen vatandaşlar faiz oranlarından şikayetçi. Son zamanlardaki ekonomik gelişmeler nedeniyle artan faizler, bir çok sektörü derinden yaralarken, tüketici kredisi çekmek isteyen vatandaşlar da faizlerden dolayı bankalara yanaşamadıklarını belirtiyor. İşte Ziraat Bankası tüketici kredisi faiz oranları...

Ziraat Bankası 60 Ay Vadeli Tüketici Kredisinde Faiz Oranlarının Düşmesi Bekleniyor

Ziraat Bankası 60 Ay Vadeli Tüketici Kredisinde Faiz Oranlarının Düşmesi Bekleniyor

Ziraat Bankası'ndan kredi çekmek isteyen vatandaşlar faiz oranlarından şikayetçi. Son zamanlardaki ekonomik gelişmeler nedeniyle artan faizler, bir çok sektörü derinden yaralarken, tüketici kredisi çekmek isteyen vatandaşlar da faizlerden dolayı bankalara yanaşamadıklarını belirtiyor. An itibariyle en uygun faizle kredi veren bankalardan birisi olan Ziraat Bankası'nda faiz oranı 1.80 olarak görülüyor. Ziraat Bankası'ndan tüketici kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, resmi internet sayfasından güncel faiz oranları ve vade seçeneklerini görebiliyor. 10 Bin TL Tüketici kredisi çekmek isteyen bir müşteri bu kredinin geri ödemesini 60 ay vadeye yayması halinde aylık 298 TL'lik taksitler halinde 17 bin TL'nin üzerinde ödeme yapabilir.

Ziraat Bankası'nın resmi sayfasından tüketici kredileriyle ilgili yapılan ön bilgilendirmede, ödeme seçeneklerinin esnek bir yapıya sahip olduğu, şahsi ya da maddi teminat alınmadan tüketici kredisinin verilebileceği, başvuruların şubeler, web sitesi, ziraat mobil, internet, atm ve çağrı merkezinden yapılabileceği belirtildi.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Tüketici kredisi faizleriyle ilgili yorumlarınızı, düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA