Ziraat Bankası 60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Vermeye Başladı

Ziraat Bankası, BDDK'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararından sonra tüm bireysel ihtiyaçlar için 60 aya kadar vade imkanıyla tüketici kredisi vermeye başladı.

Ziraat Bankası 60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Vermeye Başladı

Ziraat Bankası 60 Ay Vade ile Tüketici Kredisi Vermeye Başladı

Ziraat Bankası, BDDK'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararından sonra tüm bireysel ihtiyaçlar için 60 aya kadar vade imkanıyla tüketici kredisi vermeye başladı. Ziraat Bankası'nın resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla da yapılan bilgilendirmede, Ziraat Bankası müşterilerine 'Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finans​manında kullanabileceğiniz 60 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.​​' ile sesleniyor. Ziraat Bankası 60 ay vadeli tüketici kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubeleri, internet sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, ATM'ler ve çağrı merkezi üzerinden yapılabiliyor. Ziraat Bankası tüketici kredisi esnek yapıya sahip, 60 aya kadar vade imkanı, şahsi ya da maddi teminat alınarak yapılıyor. Ziraat Bankası tüketici kredilerinde kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılıyor. Ziraat Bankası tüketici kredisi faiz hesaplama ve diğer işlemler https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/tuketici-kredisi adresi üzerinden yapılabiliyor.

Ziraat Bankası'ndan Tüketici Kredisiyle İlgili Bilgilendirme

Her Türlü İhtiyacınız İçin Tüketici Kredisi!

Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finans​manında kullanabileceğiniz 60 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.​​

​​​​​Özellikler

  • Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.
  • 60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
  • Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
  • Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılmaktadır.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/tuketici-kredisi

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA