Vakıfbank Kamuda Çalışanlara 3-60 Ay Vadeli Tüketici Kredisi! İşte Aylık Faiz Oranları

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar, kadrolu işçiler ve daha önce kamuda görev yapmış olan emekliler için Vakıfbank'tan özel tüketici kredisi kampanyası başladı. İşte kredi kampanyası detayları.

Vakıfbank Kamuda Çalışanlara 3-60 Ay Vadeli Tüketici Kredisi! İşte Aylık Faiz Oranları

Vakıfbank Kamuda Çalışanlara Özel 3-60 Ay Vadeli Tüketici Kredisi ! İşte Aylık Faiz Oranları

amu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar, kadrolu işçiler ve daha önce kamuda görev yapmış olan emekliler için Vakıfbank'tan özel tüketici kredisi kampanyası başladı. Vakıfbank'tan yapılan resmi duyuruda Kamuya Özel İhtiyaç Kredisi'ne Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar, kadrolu işçiler ve emeklilerin başvuru yapabileceği, kredilerin aylık eşit taksitli, azalan taksitli, artan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli olarak geri ödenebileceği belirtilirken,  Vakıfbank'tan maaş alan kamu çalışanları ve emekliler için yüzde 1.59 faizle kredi kullandırılacağı belirtildi. Vakıfbank'tan yapılan bilgilendirmede ayrıca şu ifadeler yer aldı: 

*Kredi Tahsis Ücreti kredi tutarının %0.5'i olup kredi tahsis ücreti üzerinden %5 Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınmaktadır.

**Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına kredi için tahsil edilen (BSMV dahil) kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahildir. 50.000 TL için 1 yıllık Hayat Sigortası prim tutarı, 35 yaşındaki erkek müşteri için 246,11 TL’dir. Sigorta primi, 35 yaş üzerinden hesaplanmış olup kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri yaşı ve cinsiyetine göre değişiklik göstermektedir. Efektif Yıllık Faiz Oranı hesaplamasına sigorta tutarları dahil edilmemiştir. Efektif Yıllık Faiz Oranı örnek vade ve örnek tutar üzerinden hesaplanmıştır.

***Belirtilen faiz oranları kredi açılış günü ile aynı gün kredinin yatacağı hesaba 1 adet yeni düzenli fatura ödeme talimatı verilmesi, Bankamız aracılığıyla sigorta yaptırılması ve asgari bir maaş tutarında Kredili Mevduat Hesabı açılması durumunda geçerli olacaktır. Kredi açılış günü ile aynı gün, kredinin yatacağı hesaba 1 adet yeni Düzenli Fatura talimatı verilmemesi durumunda ilgili faiz oranları 0,01 puan artacaktır.

Vakıfbank'ın kredi kampanyasıyla ilgili detaylı biglilendirmeye https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=958 adresinden erişim sağlanabiliyor.