Türkiye İş Bankası Bedelli Askerlik Kredisi Verecek

Türkiye İş Bankası'nın bedelli askerlik kredisi kampanyası başladı. İş Bankası resmi internet sayfasında 'Bireysel İhtiyaç Kredileri' , Bedelli Askerlik Kredisi kısmında yer alan duyuruda, İş Bankası'nın ilgili kredi kampanyası ile 60 aya varan vade ile tüketici kredisi kullandıracağı, kredi hesaplama ve başvuru işlemlerinin de yine ilgili internet sayfası üzerinden yapılabileceği belirtiliyor.

Türkiye İş Bankası Bedelli Askerlik Kredisi Verecek

Türkiye İş Bankası Bedelli Askerlik Kredisi Verecek

Türkiye İş Bankası'nın bedelli askerlik kredisi kampanyası başladı. İş Bankası resmi internet sayfasında 'Bireysel İhtiyaç Kredileri' , Bedelli Askerlik Kredisi kısmında yer alan duyuruda, İş Bankası'nın ilgili kredi kampanyası ile 60 aya varan vade ile tüketici kredisi kullandıracağı, kredi hesaplama ve başvuru işlemlerinin de yine ilgili internet sayfası üzerinden yapılabileceği belirtiliyor. İş Bankası'nın internet sayfasında yer alan bilgilendirmede, 'İş Bankası ihtiyaç kredilerinden 60 aya varan vadelerle yararlanabilirsiniz. Kredi taksit hesaplama aracımız ile size özel faiz oranlarını görebilir ve bütçenize en uygun ödeme plan​ını seçerek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.' ifadeleri yer alıyor.

Vatandaşlar, İş Bankasının ilgili kampanyasına dair detayları ve daha fazlasını resmi internet sayfasından takip edebilir.

Bedelli Askerlik ve Yeni Askerlik Sistemi ile İlgili Son Gelişmeler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bedelli askerlik, yeni askerlik sistemi ve gündemdeki diğer meselelere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Akar'ın yeni askerlik sistemiyle ilgili kamuoyu ile paylaştığı şema ve açıklamalarına http://www.kamubulteni.com/ekonomi/bedelli-askerlikte-yeni-ucret-belli-oldu-h7686.html adresindeki haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

Bedelli Askerlik uygulamasının sürekli hale gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bedelli askerlik uygulamasının sürekli hale gelmesi konusundaki düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA